Personlig mental träning
i tre steg


Syfte: Att må och fungera bättre och att få livet mer som du vill ha det. Boka ett samtal i taget och ta den tid du behöver för de olika stegen. Kontakta mig för mer information!


Första steget

Här arbetar vi med grunden i mental träning och personlig utveckling och viktiga begrepp är: personlighet, självkänsla, självförtroende, attityder, bra och dåliga vanor, styrka och svaghet, talanger, tillit, aktiv avspänning, djupavslappning, meditation, mm.
Antal coachande samtal: 2-4


Andra steget

Här arbetar vi med utveckling av första steget och att utforma målmodeller till stöd för utveckling. Vi utforskar och leker fram det som är önskvärt. Viktiga begrepp är: inspiration, energi, resurser, möjligheter, avspänd effektivitet, goda prestationer, smart planering, vinnande strategier, bra principer, att göra mer av det du vill och mindre av det du inte vill, mm.
Antal coachande samtal: 3-5


Tredje steget

Vi toppar med det där lilla extra och ser över helheten. Här är det också viktigt att njuta av nya insikter och framgångar. Du får stöd till din fortsatta utveckling i alla avseenden. Viktiga begrepp är: mental klarhet, självmedkänsla och medkänsla, goda relationer, sund livsstil som håller i längden, arbetsglädje, mm.
Antal coachande samtal: 2-4

____________________________

Fredagssamtal, 1 timme

Ett samtal för dig som endast önskar stödsamtal utan särskilda uppgifter och träning mellan de olika träffarna. Du bokar två tider/tillfällen i taget till halva priset, gäller fredagar från kl. 10–18. Från januari t.o.m. mars. Hör av dig för prisuppgift och frågor.

Förbättra ditt ledarskap

Är du osäker i din ledarroll? Känner du ingen arbetsglädje? Här får du ett mycket konkret stöd för att utveckla ditt ledarskap - och för att finna glädje i arbetet och i livet i stort. Kontakta mig för mer detaljerad information!


Från sömnsvårigheter till riktigt god sömn

Inhämta den kunskap du behöver och utnyttja samtidigt höstens tilltagande mörker för att lämna sömnsvårigheterna bakom dig. Det är genom att få rätt kunskap och personligt engagemang som du kan bryta besvärliga sömnproblem. Kontakta mig för mer detaljerad information!


Samtalsstöd för unga mellan 16–25

Här får du prata om livet och samtidigt stöd i de utmaningar du har. Du får testa enkla tekniker för avslappning och du får kunskap och strategier för att bättre klara sådant som: plugga till prov/tentamen, hålla ett bra föredrag, välja studieväg, utveckla din personlighet. Boka en tid i taget! Varmt välkommen!


Livet som högkänslig

Detta är ett samtal för dig som vill prata om ditt liv med utgångspunkt från personlighetsdraget högkänslighet. Samtalet är en och en halv timme långt och du kan välja en gång eller flera – det väljer du själv. Kanske har du nyligen insett att du är högkänslig och har behov av att prata med någon som har kunskap och erfarenhet. Eller har du svårt att komma till din rätt i livet. Här kommer du få nya perspektiv på ditt liv. Kontakta mig för mer detaljerad information.


PMT mot stress

Lär dig att hantera stresskänslor och stressiga situationer. Du kan utvecklas från att vara stresskänslig till mycket lugn och stresstålig, om du bara är motiverad. Kontakta mig för mer detaljerad information!


PMT mot utmattning

Om du har haft en utmattning av något slag så kan du behöva stöd för att komma tillbaka. PMT är mycket lämpligt för det och du kommer sakta få mer energi och glädje i livet. Även lämpligt vid tidiga symtom på utmattning.


Kostnadsfri information

Om du önskar veta på viket sätt Helena kan hjälpa just dig, kan du få en kostnadsfri information på högst 30 min. Boka en tid för information vid min mottagning eller för telefonsamtal. Du binder dig inte för något.

Kurser under våren


Sömnkurs – Sova bättre

Om du har kämpat med sömnen under lång tid, får du här en möjlighet att lägga den kampen bakom dig. Jag ger dig den kunskap du behöver för att du säkert ska kunna förbättra din sömn. Vi träffas i mindre grupp under två kvällar – då du med mitt stöd sätter ihop ett eget program, som tar dig ur sömnlösheten på kort tid. Du kan ta kontakt med mig, såväl mellan de båda träffarna, som därefter för stöd och frågor.

Du behöver avsätta två veckor då du arbetar mindre och har möjlighet att koncentrera dig på ditt personliga sömnprogram. De veckorna kommer vara ganska intensiva – men samtidigt anpassade helt och hållet för dig. Det är inte svårt på något sätt – det är bara så skönt att börja sova bättre!

Jag har själv haft svåra sömnproblem som jag lagt bakom mig och jag tar nu emot klienter med varierande problematik.

Vi ses i grupp vid två tillfällen: 29 april och 6 maj, kl. 17.30 – 20.00 Vi börjar med fika och småprat. Föreläsningen startar 18.00 Anmälan senast den 15 april till info@linnerborg.se eller tel. 073 267 17 51 Pris: totalt 400 kr Betalning före kursstart.

– Se också klienters omdömen längst ner på startsidan!

– I mars kommer en intervju med mig på svt.se Missa inte den!

Varmt välkommen!

Helena

På gång för Helena


Intervju

Helena har blivit intervjuad för tidningen Femina angående sömnproblem – läs artikeln på femina.se.


Publicering

Café Marcello, Novellpodden med Norea & Peter, soundcloud.com/novellpodden.


Nominering

HSP Sweden – Driftigast under 2018


Högkänsliga företagare i Skåne

Den 27 mars 2020 startar Helena Linnerborg ett nätverk för högkänsliga företagare. Du som önskar stöd och samvaro med andra högkänsliga är varmt välkommen att höra av dig. Skicka ett kort mail och presentera dig på info@linnerborg.se. Besök gärna nätverkets hemsida: www.hogkansligaforetagare.se.


Skribent

Helena är skribent för HSP Sweden.eu