Välj samtalsform


Stödjande samtal

I denna samtalsform får du ett tryggt stöd i de utmaningar och problem du har i livet. Oavsett vad du går igenom finns det mycket att tillföra som underlättar i nuet och som också ger en tillit till din egen förmåga att skapa en tillfredsställande och behaglig tillvaro. Du behöver inte träna på något mellan samtalen. Ca. 2 – 10 samtal.


Coachande samtal

Här får du stöd i dina utmaningar, men också möjlighet att utvecklas i snabb takt. Reflektionen är central och enkla metoder och tekniker som hjälper dig i nuet. Utvecklingspotentialen är stor och du utvecklar tillit till din egen förmåga att skapa det liv du vill ha. Här får du också uppgifter att träna på mellan samtalen. Ca. 3 – 6 samtal.


Personlig mental träning

Den mentala träningen syftar till att du ska må och fungera bättre. Här lägger vi en god grund för personlig utveckling och analyserar och reflekterar mycket. Tekniker för avspänning, djupavslappning och meditation är viktigt. Vi jobbar med personlighet, självkänsla, självförtroende och självmedkänsla. Andra viktiga delar handlar om attityder, avspänd effektivitet, energi, talang, relationer, livsstil, etc. Utvecklingspotentialen är enorm och du utvecklar tillit till din egen förmåga att skapa det liv du vill ha. Här får du alltid mer genomgripande uppgifter att träna på mellan samtalen. Ca 4 – 8 samtal.


Coachande samtal vid sömnstörningar

Här får du ett riktigt gott stöd vid svåra sömnstörningar (insomni). Jag gör en analys och sedan lägger vi tillsammans upp ett personligt program för dig, som snabbt och successivt kommer ta dig ur sömnproblemen – och som leder till en riktigt god sömn. Här lämnas inget åt slumpen eftersom adekvat kunskap finns. Ca. 2 – 4 samtal.

____________________________

Personlig mental träning
i tre steg


Syfte: Att må och fungera bättre och att få livet mer som du vill ha det. Boka ett samtal i taget och ta den tid du behöver för de olika stegen. Passar utmärkt för att träna PMT i mindre grupp. Kontakta Helena för mer information!


Första steget

Här arbetar vi med grunden i mental träning och personlig utveckling och viktiga begrepp är: personlighet, självkänsla, självförtroende, attityder, bra och dåliga vanor, styrka och svaghet, talanger, tillit, aktiv avspänning, djupavslappning, meditation, mm.
Antal coachande samtal: 2-4


Andra steget

Här arbetar vi med utveckling av första steget och att utforma målmodeller till stöd för utveckling. Vi utforskar och leker fram det som är önskvärt. Viktiga begrepp är: inspiration, energi, resurser, möjligheter, avspänd effektivitet, goda prestationer, smart planering, vinnande strategier, bra principer, att göra mer av det du vill och mindre av det du inte vill, mm.
Antal coachande samtal: 3-5


Tredje steget

Vi toppar med det där lilla extra och ser över helheten. Här är det också viktigt att njuta av nya insikter och framgångar. Du får stöd till din fortsatta utveckling i alla avseenden. Viktiga begrepp är: meditation, mental klarhet, självmedkänsla och medkänsla, goda relationer, sund livsstil som håller i längden, arbetsglädje, mm.
Antal coachande samtal: 2-4

Evenemang sommaren 2022


Skriv i sommar - Läkande skrivande

I sommar coachar jag dig som vill skriva i läkande syfte, så väl som att utveckla ditt skrivande. Det hela sker framförallt på distans, men vi kan också träffas för att samtala. Du får ett gediget skrivstöd och kunskap och tekniker för din läkningsprocess.

Pris: 1 500 kr för stöd och coachning under juni, juli och augusti. Hör av dig för mer information!

På gång för Helena


Intervju

Helena har blivit intervjuad för tidningen Femina angående sömnproblem – läs artikeln på femina.se.


Publicering

Café Marcello, Novellpodden med Norea & Peter, soundcloud.com/novellpodden.


Högkänsliga företagare i Skåne

Den 27 mars 2020 startar Helena Linnerborg ett nätverk för högkänsliga företagare. Du som önskar stöd och samvaro med andra högkänsliga är varmt välkommen att höra av dig. Skicka ett kort mail och presentera dig på info@linnerborg.se. Besök gärna nätverkets hemsida: www.hogkansligaforetagare.se.


Kommande bok

Vill du sova bättre? Lägg sömnproblemen bakom dig (Lava förlag)