Personlig mental träning
i tre steg


Syfte: Att må och fungera bättre och att få livet mer som du vill ha det. Boka ett samtal i taget och ta den tid du behöver för de olika stegen. Kontakta mig för mer information!


Första steget

Här arbetar vi med grunden i mental träning och personlig utveckling och viktiga begrepp är: personlighet, självkänsla, självförtroende, attityder, bra och dåliga vanor, styrka och svaghet, talanger, tillit, aktiv avspänning, djupavslappning, meditation, mm.
Antal coachande samtal: 2-4


Andra steget

Här arbetar vi med utveckling av första steget och att utforma målmodeller till stöd för utveckling. Vi utforskar och leker fram det som är önskvärt. Viktiga begrepp är: inspiration, energi, resurser, möjligheter, avspänd effektivitet, goda prestationer, smart planering, vinnande strategier, bra principer, att göra mer av det du vill och mindre av det du inte vill, mm.
Antal coachande samtal: 3-5


Tredje steget

Vi toppar med det där lilla extra och ser över helheten. Här är det också viktigt att njuta av nya insikter och framgångar. Du får stöd till din fortsatta utveckling i alla avseenden. Viktiga begrepp är: mental klarhet, självmedkänsla och medkänsla, goda relationer, sund livsstil som håller i längden, arbetsglädje, mm.
Antal coachande samtal: 2-4

____________________________

Fredagssamtal, 1 timme

Ett samtal för dig som endast önskar stödsamtal utan särskilda uppgifter och träning mellan de olika träffarna. Du bokar två tider/tillfällen i taget till halva priset, gäller fredagar från kl. 10–18. Från januari t.o.m. mars. Hör av dig för prisuppgift och frågor.

Förbättra ditt ledarskap

Är du osäker i din ledarroll? Känner du ingen arbetsglädje? Här får du ett mycket konkret stöd för att utveckla ditt ledarskap - och för att finna glädje i arbetet och i livet i stort. Kontakta mig för mer detaljerad information!


Från sömnsvårigheter till riktigt god sömn

Inhämta den kunskap du behöver och utnyttja samtidigt höstens tilltagande mörker för att lämna sömnsvårigheterna bakom dig. Det är genom att få rätt kunskap och personligt engagemang som du kan bryta besvärliga sömnproblem. Kontakta mig för mer detaljerad information!


Samtalsstöd för unga mellan 16–25

Här får du prata om livet och samtidigt stöd i de utmaningar du har. Du får testa enkla tekniker för avslappning och du får kunskap och strategier för att bättre klara sådant som: plugga till prov/tentamen, hålla ett bra föredrag, välja studieväg, utveckla din personlighet. Boka en tid i taget! Varmt välkommen!


Livet som högkänslig

Detta är ett samtal för dig som vill prata om ditt liv med utgångspunkt från personlighetsdraget högkänslighet. Samtalet är en och en halv timme långt och du kan välja en gång eller flera – det väljer du själv. Kanske har du nyligen insett att du är högkänslig och har behov av att prata med någon som har kunskap och erfarenhet. Eller har du svårt att komma till din rätt i livet. Här kommer du få nya perspektiv på ditt liv. Kontakta mig för mer detaljerad information.


PMT mot stress

Lär dig att hantera stresskänslor och stressiga situationer. Du kan utvecklas från att vara stresskänslig till mycket lugn och stresstålig, om du bara är motiverad. Kontakta mig för mer detaljerad information!


PMT mot utmattning

Om du har haft en utmattning av något slag så kan du behöva stöd för att komma tillbaka. PMT är mycket lämpligt för det och du kommer sakta få mer energi och glädje i livet. Även lämpligt vid tidiga symtom på utmattning.


Kostnadsfri information

Om du önskar veta på viket sätt Helena kan hjälpa just dig, kan du få en kostnadsfri information på högst 30 min. Boka en tid för information vid min mottagning eller för telefonsamtal. Du binder dig inte för något.

Kurser under våren


Sova bättre

Om du har kämpat med sömnen under lång tid får du här en möjlighet att lägga kampen bakom dig och bryta insomnin. Vi lägger upp en individuell plan för bättre sömn, vilken kommer innehålla de olika förändringar som måste till för att man ska börja sova mer normalt igen. Vi stöttar varandra i gruppen, men var och en får också individuellt stöd av mig under hela processen. Jag instruerar också i avspänning, djupandning, meditation och värdefulla insikter.

Vi startar lördag den 15 februari kl. 10.30-12.30 Övriga datum: 29 feb, 14 mars, 18 april. Det kommer endast vara lördagar. Antal ggr: 4, Pris: 950 kr ink. fika. Intresseanmälan kan göras, ej bindande. Bindande anmälan senast den 31 januari. Betalning före kursstart.

Hör gärna av dig med frågor och funderingar på, info@linnerborg.se tel. 073 267 17 51

Helena Linnerborg har själv erfarenhet av svåra sömnproblem som hon lagt bakom sig och hon instruerar enskilda klienter med sömnproblem.Livet som högkänslig – samtal i grupp

När man insett att man är högkänslig och läst in sig lite på detta personlighetsdrag, är det vanligt att man funderar mycket på hur livet är och hur det har varit, ur detta perspektiv. Vi samtalar i grupp om såväl det fina och underbara med att vara högkänslig, som det svåra och utmanande. Vi kommer ha följande tre tema: Barndom och ungdom/Utmaningar, tillgång och glädje/Överstimulering och hur vi kan motverka denna och må bra. Helena är samtalsledare och tillför efterhand en del tekniker för lugn och välmående.

Vi träffas i mindre grupp vid tre tillfällen under våren, med start lördagen den 7 mars kl. 10.30. Övriga datum: 4 april, 25 april. Öppen för intresseanmälan! Bindande anmälan senast den 1 mars. Pris: 400 kr inkl. fika för 3 gånger.

Hoppas vi ses, varmt välkommen!

På gång för Helena


Intervju

Helena har blivit intervjuad för tidningen Femina angående sömnproblem – läs artikeln på femina.se.


Publicering

Café Marcello, Novellpodden med Norea & Peter, soundcloud.com/novellpodden.


Nominering

HSP Sweden – Driftigast under 2018


Högkänsliga företagare i Skåne

Den 27 mars 2020 startar Helena Linnerborg ett nätverk för högkänsliga företagare. Du som önskar stöd och samvaro med andra högkänsliga är varmt välkommen att höra av dig. Skicka ett kort mail och presentera dig på info@linnerborg.se. Besök gärna nätverkets hemsida: www.hogkansligaforetagare.se.


Skribent

Helena är skribent för HSP Sweden.eu